DROOGZUIGINGEN
BRONBEMALINGEN

Droogzuigingen en bronbemalingen in Hamont-Achel

Overlay

“Bij Van Heugten Marc bvba kan u zeker zijn van prima kwaliteit, een flexibele service en perfecte uitvoering en dit alles aan een scherpe prijs.“

Naast putboringen zijn verticale droogzuigingen of bronbemalingen onze specialiteit. Met onze gespecialiseerde machines zorgen wij ervoor dat het water opgepompt wordt en er een droge bouwput ontstaat. Zo kan u zonder problemen een kelder, riolering of ondergrondse parking aanleggen.

Wij plaatsen verticale filters zowel manueel als machinaal, in combinatie met een pomp. Onze gekwalificeerde technici leveren perfect werk af, zodat u gegarandeerd tevreden bent over het resultaat. Verder plaatsen wij ook droogzuigingen voor de sanering van tankstations. Die milieuboringen doen we zowel handmatig als machinaal, met een rupsboormachine.

Hebt u nog vragen? Of wil u graag een vrijblijvende offerte? Neem dan nu contact met ons.

Veiligheid dragen wij hoog in het vaandel: wij beantwoorden aan de ISO 9001-normen. Wij zijn erkend door de Vlaamse Milieumaatschappij en werken volgens de nieuwe VLAREM-wetgeving.

PUTBORINGEN

Van HEUGTEN… EEN BEDRIJF DAT VERTROUWEN UITSTRAALT

Al jaar en dag zijn wij gespecialiseerd in het uitvoeren van putboringen voor particulieren en bedrijven in de landbouwsector.

Lees meer

DROOGZUIGINGEN / BRONBEMALINGEN

Naast putboringen zijn verticale droogzuigingen of bronbemalingen onze specialiteit. Met onze gespecialiseerde machines zorgen wij ervoor dat het water opgepompt wordt en er een droge bouwput ontstaat.

Contacteer ons

MILIEUBORINGEN

Van Heugten bvba is ook gespecialiseerd in milieuboringen. Dit zijn boringen waarbij de fabrieksomgeving gecontroleerd wordt op eventuele verontreiniging.

Lees meer