Laten boren van waterputten

Bent u op zoek naar een betrouwbaar bedrijf voor het laten boren van waterputten? Dan bent u bij Van Heugten bvba aan het juiste adres. Wij voeren dit soort werkzaamheden al tientallen jaren uit en hebben hier een uitstekende expertise in opgebouwd. We staan bekend om ons vakwerk bij bodemwerkzaamheden.

Putboringen kunnen diverse doelstellingen hebben. Een waterput is immers geschikt voor zowel professionele- als particuliere toepassingen. U kunt de watervoorziening gebruiken voor onder andere het maken van een drinkwatervoorziening voor eigen gebruik, de besproeiing van sportfaciliteiten, het vullen van zwembaden of vijvers, het aanleggen van beregeningsputten voor land- en tuinbouw, het realiseren van een drinkwater gelegenheid voor dieren en het maken van borgingen voor brandbestrijding.

Voordelen van het laten boren van waterputten

Het beschikken over een eigen waterput heeft meerdere voordelen. Het belangrijkste voordeel is de dalende waterrekening en de garantie van de beschikbaarheid van water. Ook bij langdurige droogte bent u verzekerd van de beschikbaarheid van water. Daarnaast is het water uit uw eigen put vaak van betere kwaliteit, zeker als het wat dieper uit de grond wordt gehaald.

Van Heugten bvba voor putboringen

Van Heugten bvba bestaat al meer dan 80 jaar. Al vanaf de oprichting van ons bedrijf hebben wij ons gespecialiseerd in onder andere het verrichten van putboringen. Wij kunnen een put van iedere gewenste breedte en diepte boren. Een ondiepe put van zo’n tien meter diepte wordt voornamelijk gebruikt voor industriële toepassingen zoals het beregenen van land- en tuinbouwgrond. Als u dieper de grond ingaat, heeft het grondwater een veel lager ijzergehalte en wordt het geschikt als drinkwater of voor recreatieve voorzieningen. We zullen u vooraf uitgebreid adviseren wat voor u de beste optie is.

We beschikken over de meest moderne machines die aangestuurd worden door ervaren vakmensen. Bij het boren van waterputten houden we uiteraard rekening met de grondlagen in de buurt. Wij staan erom bekend dat we nauwkeurig en ecologisch verantwoord werken. Daarnaast zorgen we ook voor een nette afvoer van zand, klei en steentjes. We leveren de bouwplaats netjes op.

Veiligheidseisen bij het boren van waterputten

Bij al onze werkzaamheden die we uitvoeren, staat veiligheid altijd voorop. Van Heugten bvba voldoet te allen tijde aan de strengste veiligheidseisen. Wij beantwoorden aan de ISO 9001 normen.

Wij worden door de Vlaamse Milieumaatschappij gezien als een erkend bedrijf voor het uitvoeren van putboringen. U kunt uw project met een gerust hart aan ons overlaten. Kwaliteit, snelle service en scherpe prijzen zijn ons handelsmerk.

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om af te stemmen wat we voor u kunnen betekenen. We nemen klanten aan in zowel België als Nederland.

PUTBORINGEN

Van HEUGTEN… EEN BEDRIJF DAT VERTROUWEN UITSTRAALT

Al jaar en dag zijn wij gespecialiseerd in het uitvoeren van putboringen voor particulieren en bedrijven in de landbouwsector.

Contacteer ons

DROOGZUIGINGEN / BRONBEMALINGEN

Naast putboringen zijn verticale droogzuigingen of bronbemalingen onze specialiteit. Met onze gespecialiseerde machines zorgen wij ervoor dat het water opgepompt wordt en er een droge bouwput ontstaat.

Lees meer

MILIEUBORINGEN

Van Heugten bvba is ook gespecialiseerd in milieuboringen. Dit zijn boringen waarbij de fabrieksomgeving gecontroleerd wordt op eventuele verontreiniging.

Lees meer