Milieuboringen laten uitvoeren om verontreinigingen te ontdekken

Heeft u het idee dat u te maken heeft met verontreinigde grond? Dan is het raadzaam om milieuboringen te laten uitvoeren om eventuele verontreinigingen te ontdekken. Op deze manier verschaft u zichzelf de absolute zekerheid dat de grond vrij is van eventuele schadelijke stoffen. Dit is zeker van belang als u bouwplannen heeft of verantwoordelijk bent voor industriële activiteiten die schadelijk zijn voor het milieu. Hiermee kunt u veel problemen achteraf voorkomen.

Veel grondeigenaren hechten een zeer grote waarde aan een goed uitgevoerd bodemonderzoek voordat een nieuw bestemmingsplan ook daadwerkelijk wordt uitgevoerd. De uitslag van dit onderzoek geeft immers belangrijke inzichten over de gesteldheid van de bodem. Dit is zeker van belang in de omgeving van plekken waar in het verleden een fabriek of een tankstation heeft gestaan. Van Heugten bvba is een zeer aansprekend bedrijf voor het laten uitvoeren van mileuboringen om verontreinigingen te ontdekken.

Van Heugten bvba voor de uitvoer van grondboringen

Van Heugten bvba is al meer dan 80 jaar actief in de uitvoer van grondwerkzaamheden. We zijn gespecialiseerd in de uitvoer van putboringen, droogzuigingen (bronbemalingen) en milieuboringen. Hierbij beschikken we over een zeer geavanceerd machinepark om de werkzaamheden tot in de perfectie te kunnen uitvoeren. Onze machines worden bediend door onze zeer vakbekwame medewerkers.

Het is dan ook niet voor niets dat we op regelmatige basis een bodem- en grondwateronderzoek uitvoeren rondom de fabrieken van grote spelers als OVAM en Tessenderlo Chemie (Ham). We onderscheiden ons door onze uitstekende kwaliteit doordat we uiterst nauwkeurig onze werkzaamheden voor u uitvoeren, onze snelle service en onze scherpe prijzen. Uiteraard voeren wij onze werkzaamheden op de meest ecologisch verantwoorde wijze uit.

Uitvoer van milieuboringen volgens alle gestelde wettelijke bepalingen

Wij voeren de milieuboringen vanzelfsprekend uit volgens alle gestelde bepalingen. Hier hechten wij grote waarde aan om op de meest veilige en verantwoorde wijze de werkzaamheden uit te kunnen voeren. We zijn dan ook één van de bedrijven die door de Vlaamse Milieu Maatschappij is erkend als boorbedrijf. We beantwoorden aan de ISO-9001 normen en werken volgens de nieuwe VLAREM wetgeving.

Heeft u interesse om af te stemmen wat we voor u kunnen betekenen met betrekking tot milieuboringen? Neem dan gerust contact met ons op voor het maken van een vrijblijvende afspraak. Wij nemen zowel particuliere- als professionele klanten aan in zowel België als Nederland. Wij werken veelvuldig samen met aannemers in de bouwsector, wegenbouw en voor overheidsinstellingen (OVAM).

PUTBORINGEN

Van HEUGTEN… EEN BEDRIJF DAT VERTROUWEN UITSTRAALT

Al jaar en dag zijn wij gespecialiseerd in het uitvoeren van putboringen voor particulieren en bedrijven in de landbouwsector.

Contacteer ons

DROOGZUIGINGEN / BRONBEMALINGEN

Naast putboringen zijn verticale droogzuigingen of bronbemalingen onze specialiteit. Met onze gespecialiseerde machines zorgen wij ervoor dat het water opgepompt wordt en er een droge bouwput ontstaat.

Lees meer

MILIEUBORINGEN

Van Heugten bvba is ook gespecialiseerd in milieuboringen. Dit zijn boringen waarbij de fabrieksomgeving gecontroleerd wordt op eventuele verontreiniging.

Lees meer