Over ons

Specialist in putboringen in Noord-Limburg

Overlay

“Bij Van Heugten Marc bvba kan u zeker zijn van prima kwaliteit, een flexibele service en perfecte uitvoering en dit alles aan een scherpe prijs.“

Van Heugten bvba bestaat al meer dan 80 jaar. Toen Marc Van Heugten overleed, namen de personeelsleden het bedrijf over. Van de drie zaakvoerders met elk 30 jaar ervaring, gaan er dagelijks twee mee ‘het veld in’, daarnaast werken er ook vier arbeiders en één vaste monteur.

Dat veiligheid bij ons vooropstaat, bewijzen de strenge eisen waaraan ons bedrijf voldoet. Wij behaalden de IS0 9001 normen. Voor putboringen & bronbemalingen zijn wij erkend door de Vlaamse Milieumaatschappij en werken wij volgens de nieuwe VLAREM-wetgeving.

PUTBORINGEN

Van HEUGTEN… EEN BEDRIJF DAT VERTROUWEN UITSTRAALT

Al jaar en dag zijn wij gespecialiseerd in het uitvoeren van putboringen voor particulieren en bedrijven in de landbouwsector.

Lees meer

DROOGZUIGINGEN / BRONBEMALINGEN

Naast putboringen zijn verticale droogzuigingen of bronbemalingen onze specialiteit. Met onze gespecialiseerde machines zorgen wij ervoor dat het water opgepompt wordt en er een droge bouwput ontstaat.

Lees meer

MILIEUBORINGEN

Van Heugten bvba is ook gespecialiseerd in milieuboringen. Dit zijn boringen waarbij de fabrieksomgeving gecontroleerd wordt op eventuele verontreiniging.

Lees meer